Ben Duydum

HES kodumun süresi var mı?

HES kodumun süresi var mı?

HES kodumun süresi var mı?

HES kodunuz belirli bir süreliğine geçerlidir. HES kodunuzun geçerlilik süresinin uçuş tarihinizi kapsadığından emin olunuz.

HES kodunun bir geçerlilik süresi bulunmaktadır. Kod temini sırasında belirlenmekte olan bu sürenin dönüş uçuşunun tarihinden itibaren en az 7 gün boyunca daha geçerli olması gerekmektedir, aksi durumda rezervasyonunuz onaylanmayacaktır.

Belli bir gün sayısını kapsayan kodları alırken uçuş günlerini dikkatlice seçmeniz gerekiyor. Örneğin; uçuşunuz bugünden 10 gün sonra ise, seyahatten sonra 7 gün daha kodunuzun geçerli olması gerektiğinden, paylaşım süresi için belirtilen gün sayısına en az 17 yazmalısınız.

Paylaşım süresinin belirtilmemesi halinde HES kodunun geçerlilik süresi 1 yıl ile sınırlandırılacaktır.

Eğer kodunuzun geçerlilik süresi dolmuşsa rezervasyonlarınız onaylanmıyor. Mevcut olan HES kodunuzun geçerlilik süresi sonlandıysa, HES Kodu uygulaması üzerinden, yeniden kod temin edebilirsiniz.

Ayrıca HES kodunuzun geçerli olmaması, iletişim bilgilerinizin eksik veya hatalı olması, doğum tarihi vb. kişisel bilgilerinizdeki hatalar nedeniyle seyahatinize izin verilmeyebilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ